Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk deze e-mail in uw webbrowser.
Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Uitschrijven

Tasting dinner op 3 november

GRAPPOLO,
ITALIAN WINES ONLINE

Tasting Dinner op 3 november

Op vrijdagavond 3 november nodigen we u uit op een tasting dinner in aanwezigheid van 2 van onze wijnbouwers.

We verwelkomen Ignazio Giovine van L'Armangia uit Piemonte, Noord-Italië (wijnmaker van de schitterende Barbera d'Asti Titon) en Francesco Romano van Antico Castello uit Campania , Zuid-Italië (producent van de stevige Taurasi op basis van de Aglianico-druif).

Zij zullen uitgebreid hun wijnen toelichten bij een aantal smaakvolle gerechten van Noord57. De totaalformule bestaat uit een aperitief met starter en drie gerechten waarbij er telkens 2 wijnen geserveerd worden.

We eindigen met dessert en koffie en dit voor de prijs van 85€ per persoon. De plaatsen zijn er beperkt, dus zal het kwestie zijn van snel te reageren. Dit kan door een mail te sturen naar info@grappolo of te bellen naar 0477/280156(Johan) of 0486/306420(Peter).

Op vrijdag 3 november vanaf 19u30 in Noord57, Aartrijkestraat 57, Torhout

Grote najaarsdegustatie op 4 en 5 november

In het daaropvolgend weekend nodigen we u ook uit om te komen proeven tijdens onze grote najaarsdegustatie. Onze 2 wijnbouwers zijn ook gedurende het weekend aanwezig en zullen u met plezier ook daar hun wijnen presenteren. U kan er verder alle andere nieuwe jaargangen en nieuwe wijnen proeven naast enkele gerijpte wijnen.

Afspraak in de feestzaal van het Gravenhof in Torhout.

Op zaterdag 4 november van 15u tot 19u

Op zondag 5 november van 10u tot 19u

Follow us on