Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk deze e-mail in uw webbrowser.
Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Uitschrijven

Najaarsdegustatie 4 en 5 november

GRAPPOLO,
ITALIAN WINES ONLINE

Grote najaarsdegustatie op 4 en 5 november

Op onze degustatiedagen laten wij u meer dan 50 van onze topwijnen proeven en stellen we u onze 3 nieuwe wijndomeinen voor : Vini Mura uit Sardinië, Bocale uit Montefalco-Umbrië en Brunelli uit Montalcino-Toscane.
We presenteren tevens de beste Italiaanse rode wijn van 2017 : Muro Sant'Angelo Contrada Barbatto Primitivo 2013 van Tenute Chiaromonte uit Puglia en tal van nieuwe jaargangen van de vaste waarden. In de loop van volgende week sturen we u de lijst door van de wijnen die op de degustatietafel zullen staan.

Iedereen welkom en breng gerust vrienden mee om de wijnen van Grappolo te ontdekken!!!

De toegang is gratis en er zijn mooie promoties.

Tijdens het volledige weekend zullen Francesco van wijnhuis Antico Castello en Ignazio van wijnhuis L’Armangia aanwezig zijn om uw proefglas persoonlijk te vullen.

Afspraak in de feestzaal van het Gravenhof in Torhout.

Op zaterdag 4 november van 15u tot 20u

Op zondag 5 november van 10u tot 19u

Cursus Italiaanse wijnen

Voor het vierde jaar op rij staat deze winter de ontdekkingscursus Italiaanse wijnen op het programma, waarbij we een rondreis door Italië maken. Op de dinsdagavonden 16, 23 en 30 januari en 6 februari mag u zich verwachten aan een kennismaking met het boeiendste wijnland ter wereld waarbij het proeven van wijnen uit de belangrijkste regio's centraal staat. Er is geen voorkennis vereist voor deze cursus. Die gaat door in samenwerking met Vorming TIC Rembert in Torhout. U kan hiervoor al voorinschrijven bij ons op info@grappolo.be.

Follow us on