Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk deze e-mail in uw webbrowser.
Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Uitschrijven

Italiaanse avond op 1 juni

GRAPPOLO,
ITALIAN WINES ONLINE

Italiaanse avond in Noord57 op 1 juni

Na het succes van onze Italiaanse avonden in de vorige jaren, organiseren we opnieuw een avond. Op vrijdag 1 juni bieden we u in het culinaire restaurant Noord57 in Torhout een aperitief met starter en een aantal gerechten met telkens een aangepaste wijn, plus dessert en koffie en dit alles voor de prijs van 75€ per persoon. Joke en Jo zorgen voor de lekkere gerechten en wij zetten er even lekkere wijnen tegenover. De plaatsen zijn er beperkt, dus zal het kwestie zijn van snel te reageren. Dit kan door een mail te sturen naar info@grappolo of te bellen naar 0477/280156(Johan) of 0486/306420(Peter).

Op vrijdag 1 juni vanaf 19u30 in Noord57, Aartrijkestraat 57, Torhout

Communie-, lente- of ander feest?

Hebt u een feestje met vrienden, een babyborrel, een communiefeest of bent u in een vereniging en organiseert u een activiteit!

Wij zoeken samen met u een passende wijn bij de verschillende gerechten. U haalt de wijnen af en we geven die mee in bewaring. Dit betekent dat u pas na het feest de verbruikte flessen betaald. Het overschot aan flessen bezorgt u ons terug.

Bovendien kan u gratis gebruik maken van onze wijnglazen. Geen afwas en geen kosten. Enkel gebroken of ontbrekende glazen worden aangerekend aan 2,5€ per glas BTW incl.

Follow us on